Specialist in isolerende hellende en platte daken

Dakdekkersbedrijf van den Heuvel isolatietechniek

Dakdekkersbedrijf van den Heuvel helpt u bij alle uiteenlopende dakwerkzaamheden van uw schuine dak én uw platte dak. Bij van den Heuvel hebben we jarenlange ervaring in dakdekken en isoleren en werken met een vast team.

De meeste hellende daken in Nederland zijn bedekt met dakpannen. Dakpannen zijn enorm goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden en daarnaast kunnen ze met het juiste onderhoud tot wel 70 jaar lang mee gaan.

Daarnaast zijn de meeste platte daken bedekt met bitumen. Bitumen is zeer geschikt om het dak van een garage, aanbouw, serre of ander plat of licht hellend dak te bedekken. Het dakleer kan eventueel ook over bestaande dakbedekking heen worden aangebracht.

Naast het dakdekken kunnen wij tevens uw dak vanaf de BUITENZIJDE isoleren. Zo bespaart uw jaarlijks tot wel honderden euro’s. Onze ervaren dakdekkers hebben hier veel ervaring mee. Zij passen dit vrijwel dagelijks toe bij alle soorten pannendaken en bitumen daken.

Dakdekken hellend dak

Wist u dat een schuin dak ook vanaf de buitenzijde geïsoleerd kan worden? Dit scheelt u veel rommel IN huis. Vaak wordt dit toegepast bij de bouw van nieuwbouwwoningen of tijdens een renovatie. Is uw dak aan vernieuwing toe, dan combineren wij het isoleren met het vernieuwen van uw dakpannen. Echter is dit GEEN must. Isolatie van buitenaf is de meest effectieve manier van isoleren.

Door duurzame dakisolatie in uw schuine dak toe te passen bespaart u aanzienlijk op uw energieverbruik. Na het plaatsen start u direct met besparen!

Wij bedienen zowel wel particulieren als bedrijven bij het vervangen van dakpannen in- of exclusief isolatie. Over welke soort het beste bij uw wensen en situatie past, adviseren we u graag.

Maak uw platte of hellende dak toekomstbestendig, sterk isolerend en profiteer van subsidies 

Dakdekken platte daken

De warm plat dak methode geeft het beste resultaat bij het isoleren van uw platte dak. Bij deze werkwijze wordt het isolatiemateriaal vanaf de buitenzijde op uw platte dak aangebracht. Het isolatiemateriaal bevindt zich direct onder de dakbedekking. Voordeel van deze manier van isoleren is dat uw dakconstructie ook direct geïsoleerd is. Doordat de dakconstructie ook geïsoleerd is zal het dak veel minder uitzetten en krimpen, de kans op scheurvorming wordt hierdoor nihil.

Goede isolatiematerialen voor de warm plat dak methode zijn polystyreenplaten of PIR-platen. Doordat deze isolatiematerialen drukvast zijn kan er nog steeds over het dak gelopen worden. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld onderhoud moet worden uitgevoerd aan uw woning

Na het aanbrengen van de isolatie wordt uw platte dak afgewerkt met een laag bitumen of EPDM. Voor kleinere oppervlakken adviseren wij de EPDM dakbedekking.

Uiteraard kunnen wij ook enkel dakdekwerkzaamheden uitvoeren. Dus zónder uw dak te isoleren.

Kiest u voor Dakbedekkersbedrij Van den Heuvel? Dan kiest u voor waterdichte, goedkope en duurzame dakbedekking.

Bij dakdekkersbedrijf Van den Heuvel werken wij altijd met maatwerk offertes. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Is uw hellende of platte dak aan vervanging toe, dan komt onze inspecteur altijd eerst op locatie kijken wat de actuele status van uw dak is. Blijkt tijdens de inspectie dat er GEEN lekkages of grote slijtages zijn, dan kunnen wij uw huidige dak renoveren. Dit scheelt uiteraard aanzienlijk in de kosten. Mocht er wel sprake zijn van lekkage of veel slijtage dan zal het gehele dak vernieuwd moeten worden.

Onze ervaren dakdekkers gebruiken uitsluitend A-merk dakbedekking zodat u weer tientallen jaren vooruit kunt. Is uw woning slecht geïsoleerd? Dan adviseren wij u om uw dak te isoleren. Onze inspecteur adviseert u graag.

Gratis dakdek advies?

Wij bekijken graag uw situatie en maken een offerte op maat. 

Van den Heuvel Isolatietechniek

Uw betrouwbare partner in woningisolatie en dakbedekking.

Info@vandenheuvelisolatie.nl
06-87775152